Neem direct vrijblijvend contact op

Schutting Plaatsen

Een schutting vormt een stukje privé in uw achtertuin. Bent u op zoek naar een houten schutting? Schuttingbouwdirect helpt u graag verder. Wij plaatsen schuttingen door heel Nederland!

Houten Schutting

Zoekt u een houten schutting? Dan bent u aan het juiste adres.

Snelle plaatsing

Wij komen altijd snel plaatsen. Geen lange wachttijden, in heel Nederland!

Scherpe prijzen

Een schutting is een kwestie van smaak. We helpen u graag verder.

Vind de beste schutting voor uw tuin!

Ongestoord kunnen genieten van uw privacy, dat is een luxe! Gelukkig bestaan er heel wat hulpmiddelen om uw eigendom af te schermen tegen ongewenste kijkers en uw tuin daarbij een stijlvolle, verzorgde look te geven. Een schutting is daarvoor perfect. Tegenwoordig is het gemakkelijk om de nieuwe schutting die u in uw tuin of rond uw eigendom wilt hebben door een professional te laten leveren én te laten plaatsen. Schuttingbouwdirect.nl is die professional voor u! Dankzij een breed assortiment aan schuttingen en een uitstekende service ziet uw tuin of woning er niet enkel een stuk mooier uit, maar geniet u ook nog eens van meer wooncomfort!

 

De vele voordelen van een schutting bij Schuttingbouwdirect.nl

Houten schuttingen komen in uiteenlopende modellen, maar altijd brengen ze heel wat voordelen met zich mee. Hieronder vindt u een duidelijk overzicht, zodat u precies weet wat u kunt verwachten: 

 • Geniet van meer privacy in uw tuin
  Het meest vanzelfsprekende voordeel van een schutting is natuurlijk dat u meer geniet van uw privacy. Als u in de zomer meer tijd in uw tuin wilt doorbrengen zonder dat de buren of voorbijgangers een kijkje kunnen nemen, dan is een schutting die uw eigendom omringt perfect!
 • Werk uw tuin prachtig af met de juiste schutting
  Een ander voordeel is dat u de huidige look van uw tuin nog beter uit de verf kunt laten komen door middel van een mooie schutting. Een stijlvolle houten schutting met een strak design past perfect bij een moderne woning met tuin, maar ook voor een landelijke setting is zo’n model geschikt. Binnen ons aanbod vindt u hoe dan ook de schutting die u zoekt!
 • Duurzaam wonen dankzij een houten schutting
  Duurzaamheid is is belangrijk, ook bij aankoop van een nieuwe schutting. Als u een investering doet om uw tuin en huis af te werken, dan wilt u natuurlijk dat die lang meegaat. Bij de Schuttingbouwdirect.nl speciaalzaak bent u zeker van de beste kwaliteit schuttingen, waardoor u er lang van kunt genieten. En dat maakt die investering natuurlijk meer dan de moeite waard!
 • Weinig onderhoud
  Ten slotte is een schutting plaatsen een goede aankoop als u van meer comfort in de tuin wilt genieten zonder te veel aan onderhoud te moeten doen. Houten schuttingen van kwaliteit zijn op die manier behandeld en gebouwd dat u er niet naar moet omkijken. Op die manier heeft u meer tijd over om van uw schutting te genieten!

   

Een houten schutting plaatsen in uw tuin, bij Schuttingbouwdirect.nl

Schuttingbouwdirect.nl is dé specialist op het gebied van schuttingen en biedt u een uitstekende service. Zo bent u altijd zeker van een schutting die stevig en robuust is, op professionele wijze is geplaatst en daarbij snel gebouwd kan worden. Kortom, een no-nonsense service die ervoor zorgt dat uw tuin binnen de kortste keren van een prachtige afscherming is voorzien!

 • Schutting met poort
  Uiteraard is ook mogelijk om een schutting met toegangspoort te bestellen. Hiermee komt alleen uw gezin uw tuin in. Door de poort meteen mee te bestellen wordt het mogelijk om van uw schutting een strak geheel te maken. De breedte van de poort wordt meteen in de berekening en de het andere schuttingdeel wordt er op aangesloten. Zo heeft u altijd één geheel.

Of u nu op zoek bent naar een schutting uit hout of een betonpalen schutting voor meer stevigheid, alles kan bij uw speciaalzaak. Ook passen wij de schutting die u kiest volledig aan op de beschikbare ruimte, uw persoonlijke voorkeuren op het vlak van design en andere verwachtingen. Op die manier is de schutting die u koopt ook degelijk de schutting die u wilt en perfect bij uw woning past.

 

Wilt u graag meer info over Schuttingbouwdirect.nl en onze mogelijkheden? Bel ons vandaag voor uw nieuwe schutting of als u nog meer informatie wil!

 

Stuur ons een bericht

Contact