Neem direct vrijblijvend contact op

Betonpalen Schutting

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van duurzame, onderhoudsvrije betonpaal schuttingen. Wij plaatsen schuttingen door heel Nederland!

Betonpalen Schutting

Zoekt u een betonpalen schutting? Dan bent u aan het juiste adres.

Snelle plaatsing

Wij komen altijd snel plaatsen. Geen lange wachttijden, in heel Nederland!

Scherpe prijzen

Een schutting is een kwestie van smaak. We helpen u graag verder.

Een betonpalen schutting plaatsen komt steeds vaker voor

Steeds meer mensen in Nederland kiezen, als ze een tuinafscheiding zoeken, voor een schutting met betonpalen plaatsen. Ook een houten schutting met betonpalen komt steeds vaker voor. Maar waarom zou u bij een houten schutting kiezen voor een betonpalen schutting? Welke voordelen hebben schuttingen die van betonpalen zijn voorzien zoal? En waar moet je zoal op letten als u ervoor kiest om een schutting voorzien van betonpalen neer te zetten? Wij beschrijven hieronder de pluspunten van het gebruik van betonpalen en een aantal belangrijke aandachtspunten als u dit type schutting wilt gaan plaatsen.

 

De voordelen van een schutting voorzien van betonpalen

Een van de grootste voordelen van een betonpalen schutting is de robuuste kwaliteit van deze schuttingsoorten. De palen zorgen voor veel stabiliteit en voorkomen dat de schutting losraakt als het bijvoorbeeld hard waait. Een goede houten schutting met betonpalen doorstaat zelfs de hevigste stormen zonder een krimp te geven. Naast de kracht van dit type schuttingen, is een groot voordeel van deze variant de lange levensduur. Zonder noemenswaardig onderhoud gaan de betonpalen lang mee. In de derde plaats kan als voordeel genoemd worden dat betonpalen in de grond niet gaan rotten. Wanneer schuttingen met houtpalen bevestigd worden, is het onvermijdelijke resultaat (na jarenlang in de vochtige grond te hebben gezeten) palen die houtrot gaan vertonen. Kiest u voor een schutting met betonpalen plaatsen, dan heeft u hiervan geen last. Dit type schutting is dan ook relatief onderhoudsvrij. Ten vierde is ook de prijs van schuttingen met betonpalen meer dan aantrekkelijk. U betaalt meer dan voor houten palen, maar verdient de investering terug door de duurzaamheid en lange levensduur van deze schuttingpalen. En ten slotte: qua formaten, stijlen en uitvoeringen is er ruim voldoende keuze voor wie een houten schutting met palen van beton zoekt. U hoeft niet bang te zijn dat uw smaak niet te vinden is, want er is variatie in overvloed.

  

Aandachtspunten bij de plaatsing van de betonpalen

Een betonpalen schutting kunt u het beste niet zelf plaatsen, maar aan ons overlaten. Dit is namelijk een precisieklus, die goed en professioneel uitgevoerd moet worden. De betonpalen dienen goed verankerd te worden in de grond zodat de schutting niet los kan raken. Verder moet de bevestiging tussen de houten schutting en de palen in de grond robuust en sterk zijn. Een ervaren schuttingzetter weet zich hiermee wel raad en is gespecialiseerd in het ankervast en op maat bevestigen van de schuttingpalen en de schutting zelf.
Wie kiest voor een betonpalen schutting plaatsen met houten afwerking, doet er goed aan de vele mogelijkheden goed te onderzoeken. Staat uw tuin bijvoorbeeld vol op de wind, dan is het verstandig om voor extra stevige betonpalen te kiezen. Daarbij is er volop keuze qua houtsoorten, van standaard eikenhout tot luxe houten planken en modellen. Laat u inspireren door alle mogelijkheden en maak dan de voor u beste keuze!

 

Schutting met poort

Uiteraard is het ook mogelijk om uw schuttingdelen te laten onderbreken door een poortdeur. Hierdoor kunt u ook uw tuin binnenkomen, anders dan alleen via uw woning. het schuttingdeel naast de poortdeur wordt op maat gemaakt voor uw tuin. Hierdoor past het altijd precies!

  

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de opties die er zijn als u een schutting met betonpalen zoekt? Kijk dan in onze collectie wat er op dit gebied allemaal mogelijk is. Ons assortiment biedt keuze in overvloed. Ga ook voor hoge kwaliteit voor een scherpe prijs en koop uw betonpalen met schutting in onze webshop! Het plaatsen regelen wij voor u, zodat uw schutting stabiel en windvast komt te taan. Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek of een gratis offerte aan via ons contactformulier. Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij staan u graag te woord!

Stuur ons een bericht

Contact